Pressemeddelelse fra SSB
Dato: 24-04-2013 16:18
Publiceret af : Pressemeddelelse SSB

Solrød opruster på pigesiden

En fantastisk sæson for Solrød Strand Badmintonklub lakker mod enden, en sæson der har betydet oprykninger for klubben 2. og 3. hold, så SSB næste sæson kan bryste sig af tre hold i de tre bedste rækker.

I den forgangne sæson har Solrød-truppen været tynget af manglende mix-piger, hvorfor singlespillerne på skift har måttet stille op i en kategori, hvor de ikke føler sig hjemme. Derfor har klubben målrettet arbejdet på at styrke sig med et par damedoublespillere.

Mest bemærkelsesværdigt er tilgangen af Maria Helsbøl fra Værløse, der uden tvivl vil være en stor gevinst for SSB i den kommende sæson. Derudover får SSB ligeledes tilgang af Tina Reese Sørensen, der i denne sæson har spillet fast på 1. divisions-holdet i Hvidovre, samt stortalentet Line Fleischer Nielsen, Roskilde.

Om tilgangen af de tre piger udtaler eliteformand Jakob Poulsen, ”Der er ingen tvivl om at de tre piger vil være med til at forstærke vores seniorhold. Men frem for alt har pigerne alle menneskelige kompetencer, der vil bidrage til en mere homogen trup i den kommende sæson”.

Til gengæld har SSB måtte sige farvel til Irina Andersen, Anne Marie Pedersen og Line Møller-Damgaard. Vi takker pigerne for deres indsats i klubben.


Seneste nyheder


08/04/2019
Danmarks bedste 2. hold
Danmarks bedste 2. hold   ...

28/03/2019
SEN2 mødte Aarhus AB i Hangaren
Tirsdag den 26. marts, var dag...

18/03/2019
SSB2 mødte Skovshoved i Hangaren
Mandag d. 11. marts skulle Sol...


Nyt fra Badminton Danmark

 
Solrød Strand Badmintonklub | Tingsryds Allé 27 , 2680 Solrød Strand | Kontakt: formand@ssb | Vedr. hjemmeside: webmaster@ssb.dk

SSB.dk er lavet med BadmintonPeople's CMS
Cookies