Klubnyheder

Nye Opfordringer får betydning for badmintonsporten.

19. december 2021, 18.24

Kære medlem i Solrød Strand Badmintonklub 


På baggrund af Statsministerens pressemøde i fredags, henviser Bestyrelsen i Solrød Strand Badmintonklub til DIF`s hjemmeside med opdaterede opfordringer, anbefalinger og restriktioner i idrætten, herunder badmintonsporten: https://www.dif.dk/corona-alt-om-corona   /    https://badminton.dk/2021/12/18/nye-opfordringer-faar-betydning-for-badmintonsporten/

 

Solrød Strand Badmintonklub afventer i skrivende stund den endelige udformning af begrebslisten, der forventes færdiggjort mandag den 20. December, efter DIF, DGI og andre berørte sektorer har afholdt møde med Kulturministeriet.

 

Vi afventer ligeledes stillingtagen/udmelding fra Solrød Kommune, vedrørende retningslinjer for brug af deres idrætshaller frem mod den 5. Januar 2022.

 

Dvs. at det pt. er adgang til hallerne, og at det er op til det enkelte medlem at beslutte, om man ønsker at spille badminton i de kommende uger.

 

I ungdomsafdelingen er det besluttet at aflyse alt indendørstræning i de kommende uger (51 og 52) for at undgå smittespredning blandt spillere og trænere i dagene op til jul og nytår.

 

Det er en frustrerende situation for bestyrelsen at stå i, men vi prøver efter bedste evne at navigere i løsningsmuligheder. Vi følger naturligvis udviklingen nøje, og vender tilbage i samme øjeblik, der bliver truffet beslutninger på højere politisk niveau.

 

Jeg vil vente med at ønske glædelig jul og godt nytår.

 

På bestyrelsens vegne

 

Kenneth Højlund

Formand Solrød Strand Badmintonklub