Klubnyheder

Status på forårets arrangementer

27. marts 2020, 16.22

Nøj, hvor vi savner fjerbolden og fællesskabet for tiden. Og vi håber alle, at det hurtigst muligt bliver normale tider igen. 

Som tidligere meldt ud er der lukket ned for alle aktiviteter til og med 2. påskedag, d. 13. april. Vi følger naturligvis med, når der kommer nye meldinger fra regering, myndigheder og Solrød Kommune. 

Det betyder også, at vi på nuværende tidspunkt afventer i forhold til de arrangementer, vi har/havde i kalenderen de kommende måneder.

SSB Tour er jo allerede udskudt. Vi ser tiden an, før vi melder ud om en evt. ny dato.

Klubmesterskaber og klubfest er planlagt til at foregå i uge 20 med selve klubfesten lørdag d. 16. maj. Ingen af os ved på nuværende tidspunkt, hvordan situationen ser ud til den tid. Også her afventer vi – og vil melde ud, når vi kommer tættere på, og vi ved, om det er muligt at afvikle eller må udskydes.

Final 4 er der kommet ny dato til. Badminton Danmark har rykket det til d. 4.-5. juni. I forhold til billetter gennem klubben har vi besluttet at vente med at gøre mere ved det, til vi kommer tættere på og med større sikkerhed ved, at det bliver gennemført. Lige nu er det for usikkert – og der er ingen grund til, at vi sætter gang i det arbejde, hvis det ender med at blive flyttet.

Vi vender tilbage med status på de ovennævnte arrangementer, så snart der er nyt at fortælle.

Pas godt på hinanden. Få hygget med de nærmeste. Find løbeskoene og yogamåtten frem. Og husk at få smilet og grinet en masse.