Klubnyheder

VIGTIGT: Forholdsregler ang. Corona

28. september 2020, 18.07

Kære medlem af SSB

 

Det er skønt at være i gang med badmintonsæsonen igen, men desværre er Coronavirussen fortsat blandt os, og i den sidste uges tid, har vi set en større udbredelse af smitten også lokalt her i Solrød.

 

Vi ønsker at gøre alt hvad vi kan for at holde træningerne åbne, og henstiller derfor til at alle spillere i Solrød Strand Badmintonklub efterlever følgende retningslinjer i forbindelse med fremmøde til træning:

 

Man SKAL melde afbud til træning ved tegn på sygdom, også milde symptomer.

 

Man SKAL melde afbud til træning hvis:

  • -Miniton: et andet barn fra samme børnehave stue er testet positiv for Covid-19
  • -Skolebørn: et andet barn fra samme klasse (klassekammerat) er testet positiv for Covid-19

-      Alle: En person fra samme husstand er testet positiv for Covid-19, eller man på anden vis er kategoriseret som "nær kontakt til en smittet"

 

, og man kan først møde til træning igen, når man selv er testet negativ.

 

Spillere der også færdes i andre klubber, bedes tage ekstra hensyn, og kan ikke møde til træning i Solrød, hvis den klub man ellers spiller i bliver lukket grundet COVID19, før en negativ test kan fremvises.

 

Ligeledes vil det ikke være muligt at inviterer makkere fra andre klubber med til træning i SSB, før klubben melder andet ud.

 

HUSK fortsat at spritte hænder ved ankomst til træning, under træning, og igen efter træning. Alt fysisk kontakt undlades så vidt muligt. Vi passer på hinanden ved at holde afstand.

 

Hvis en spiller testes positiv for Covid-19, beder vi jer om at informere klubben på KONTAKT@SSB.DK, så vi kan give besked til resten af spillerne på det/de berørte hold, så de kan blive testet. Spillerens navn vil ikke blive offentliggjort.

 

Vi henstiller til at I efterlever vores tiltag og takker for jeres opbakning, så vi fortsat kan spille badminton sammen.

 

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen i Solrød Strand Badmintonklub