Klubnyheder

Hvad kommer de nye restriktioner til at betyde i praksis?

25. oktober 2020, 12.23

Corona - update - Solgården


Meget af det vi søger svar på, afventer Solrøds kommunes tilbagemelding, som vi formentlig først får i morgen mandag.

De vigtigste spørgsmål går på, hvordan kommunen ønsker hallerne opdelt, så flest brugere kan komme til at spille badminton i den næste tid.

 

Mange af jer skal spille badminton allerede i morgen, og vi forventer at kunne give jer en tilbagemelding inden kl. 17.00 i morgen, hvad enten det er positivt eller negativt.

 

Bestyrelsen forventer at alt ungdomstræning vil kunne fortsætte upåvirket. I den forbindelse anbefaler vi dog, at forældre så vidt muligt ikke kommer i hallen i den næste tid.

 

Generelt skal både børn og voksne huske at bære mundbind fra på torsdag, indtil de sidder ned eller står på gulvet i hallen (dvs. skal man på toilettet under træning, ifører man sig mundbind, når man er vær fra halgulv). Alle bedes medbringe mundbind til eget forbrug.

 

For deltagere på miniton afventer vi ligeledes afklaring fra myndighedernes side, om hvordan vi skal forholde os til forældre/barn træning.

 

Vi vender under alle omstændigheder tilbage med yderligere information i morgen, og håber også af få en vejledning fra Badminton Danmark angående afvikling af de kommende turneringer.

 

Med venlig hilsen Bestyrelsen