Klubnyheder

Smitte på Uglegårdskolen i Solrød

23. november 2020, 09.47

Se kildebilledet

OBS: 

Uglegårdsskolen har nu præciseret omfanget af børn, der skal gå i selvisolation og dermed testes, til kun at omfatte visse klasser. Er man elev i en af disse klasser kommer man selvfølgelig ikke til træning, før man har et negativt testresultat. Resten er selvfølgelig velkomne på træningerne, men er I det mindste i tvivl, så bliv hjemme.

---

Desværre er der registreret et større antal smittede blandt elever og lærer på Uglegårdskolen, hvilket har resulteret i, at hele skolen er lukket ned i denne uge (48). Skolen har vurderet, at alle lærer og elever anses som ”nær kontakt” og de skal derfor gå i selvisolation og testes negativ, før de igen kan deltage i sociale aktiviteter (børn under 12 år kan alternativt isoleres i 7 dage, i stedet for test).


Alle trænere i SSB sender de bedste hilsner til de berørte spillere, og glæder sig til at se dem til træning igen, når der foreligger en negativ test.


Til alle andre opfordrer vi endnu engang til at passe ekstra godt på hinanden og klublivet, ved at spritte af, holde afstand, og blive hjemme hvis du har symptomer.


Husk stadig at give besked hvis du bliver testet positiv for covid-19 på tlf. 6065 1122.


Hilsner fra Trænerteamet.