Klubnyheder

Nytårshilsen fra formanden

30. december 2020, 13.55

Kære alle medlemmer i Solrød Strand Badmintonklub

 

Det har været et særdeles turbulent år i vores kære badmintonklub, grundet Covid-19.

 

Som bestyrelse har det været en næste umulig opgave, at planlægge for igen at rive planerne i stykker – og starte forfra igen med nye planer. Men Covid-19 situationen gør, at vi ikke har andre muligheder end loyalt at følge de retningslinjer der udstikkes af Solrød Kommune, og naturligvis sundhedsmyndighederne.

 

Vi kan nu tidligst starte op igen den 17. januar 2021, med mindre det bliver udskudt igen – hvilket vi naturligvis ikke håber.

 

For vores mange spillere, der er turneringsaktive – er der sat gang i selvtræningsprojekter, hvor der kan løbes og laves øvelser i det fri, samt i hjemmet. For alle motionister og veteraner, er der desværre ikke rigtig nogle muligheder p.t. De eneste der kan fortsætte deres træning, er vores Ligatrup – som er undtaget nedlukningsbestemmelserne (professionel sport).

 

Vi vil i det nye år, se på mulighederne for at få forlænget sæsonen - således at der kan fortsættes med badminton når sæsonen officielt er slut.

 

Lige nu kan vi ikke gøre andet end at afvente udviklingen af Covid-19, og håbe at vi ved fælles hjælp kan få begrænset smitten – så vi snart kan åbne for vores aktiviteter igen.

 

Pas på jer selv, og husk at overholde de anbefalinger som sundhedsmyndighederne har udstukket – så vi snart kan få ”banket” nogle fjerbolde over nettet igen.

 

Godt Nytår til jer alle.

 

På bestyrelsens vegne

Kenneth Højlund - Formand